14. augusta 2013

Zlatý futbal 2013


Zlatý futbal 2013

Tento miniprojekt bol akýmsi vylepšením a doplnením už existujúcej 20. ročnej tradície športového podujatia, konajúceho sa každoročne v Kremnici. Je to jediný turnaj pre vekovú kategóriu 14 rokov v tomto regióne, na ktorom sa zúčastňujú deti z troch krajín: Rakúska, Maďarska a Slovenska. Cieľom je dosiahnuť uvedomenie si telesnej aktivity, t.j. športu a futbalu zvlášť, ako prostriedku k svojmu výkonnostnému rastu a zároveň spôsobu na zlepšenie porozumenia medzi krajinami a národmi. Podujatie má prispieť k tomu aby mladí ľudia uprednostňovali pohyb a zdravý životný štýl pred nečinnosťou a závislosťou na drogách. Podujatie organizoval v dňoch 27. – 29. 06. 2013 pán Karol Ihring spolu so Športovým klubom mladých Kanamas.



Projekt – podujatie Zlatý futbal 2013 sa podarilo tento rok úspešne zorganizovať a vylepšiť , čomu nasvedčujú ohlasy účastníkov – domácich aj zahraničných. Organizátori zabezpečili na veľmi dobrej úrovni ubytovanie, stravovanie a mimoturnajové aktivity zahraničným aj domácim účastníkom. Výsledkom úspešnej spolupráce s partnermi je aj pozvanie našich futbalistov na turnaj do Viedne.

Organizátorom podujatia poskytla táto forma realizácie podujatia ako miniprojektu nielen možnosť zorganizovať lepšie a úspešnejšie podujatie, ale aj nové skúsenosti pri jeho samotnom realizovaní.
Už teraz vedia, že je potrebné zlepšiť propagáciu podujatia pre budúci jubilejný 50. ročník v roku 2014, keďže chcú rozšíriť aj počet partnerov –organizátorov i účastníkov, tak aby mohli vytvoriť spoločne naozaj kvalitné športové podujatie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára