14. augusta 2013

Miniprojekt - „Zahrajme sa spolu“

Jeden z prvých Miniprojektov realizovaných v partnerstve Občania - Mestská samospráva - Investor - s podporou Fóra Kremnicko a samotného organizátora podujatia Slovenského zväzu telesne postihnutých, ZO Kremnica sa konala 29. júna v priestoroch Klubu dôchodcov a Zväzu invalidov. Išlo o kultúrno-športové podujatie s názvom „Zahrajme sa spolu“.
 
Tento projekt bol vlastne pokračovaním a vylepšením už existujúcej tradície spomínaného podujatia, pričom organizátor Slovenský zväz telesne postihnutých, ZO Kremnica, v zastúpení Rudolfa Niklesa oslovil v spolupráci s Fórom Kremnicko nových partnerov, vďaka čomu sa stalo podujatie väčším, bohatším a zaujímavejším na účasť a program.

Cieľom tohto Miniprojektu bolo dať tým občanom, ktorí sú pre zdravotné alebo iné dôvody vylúčení z normálneho života mesta, možnosť na športovo - kultúrne vyžitie, a aj týmto spôsobom ich viac zapojiť do spoločenského života.

Atmosféra podujatia bola výborná, prispela zároveň k lepšiemu spolunažívaniu rôznych skupín občanov mesta Kremnica a jej účastníci sa už dnes tešia na pokračovanie a prípadné rozšírenie myšlienky projektu, či už o nových partnerov alebo o rozšírenie podujatia samotného.


Ak máte aj vy myšlienku, ktorú by ste chceli zrealizovať pomocou programu Miniprojektov, neváhajte nás kontaktovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára